Heb je een vraag? Kijk dan eerst hieronder bij de veelgestelde vragen.
 
Waarom heb ik nog geen factuur ontvangen?
Dat je nog geen factuur hebt ontvangen kan verschillende redenen hebben, namelijk:

  1. De bestelling is nog niet verzonden door de webwinkel. Je ontvangt de factuur pas wanneer de webwinkel je bestelling heeft verzonden;
  2. De factuur is in de spam box terecht gekomen. Om dit voor een volgende keer te voorkomen adviseren wij om onze e-mail te markeren als vertrouwd;
  3. Het is mogelijk dat er een typefout in je e-mailadres staat. Daarom is de factuur niet aangekomen. Neem dan contact op met onze klantenservice.
Waarom krijg ik een herinnering als ik al betaald heb?
Het is erg vervelend om een betaalherinnering te ontvangen als je al hebt betaald of als je de artikelen retour hebt gestuurd. De reden waarom je alsnog een betaalherinnering hebt ontvangen is:
  1. Het verwerken van jouw betaling en het sturen van de betaalherinnering hebben elkaar gekruist. Het kan dus zijn dat je bijvoorbeeld gisteren een betaling hebt gedaan, maar dat deze nog niet (volledig) is verwerkt bij ons. Je kunt in dit geval de betaalherinnering beschouwen als niet verzonden;
  2. Als je de betaling niet hebt voldaan via de iDEAL-link is het mogelijk dat je een afwijkend betaalkenmerk hebt gebruikt. Je kan dan de betaalgegevens mailen naar: klantenservice@capayable.com.  

Ik heb (een deel van) mijn bestelling retour gezonden, maar ontvang alsnog een herinnering, hoe kan dat?
Het kan zijn dat je retour gezonden producten nog niet verwerkt zijn bij de webwinkel op het moment dat wij een betaalherinnering sturen. Als de retour is verwerkt, stuurt de webwinkel hiervan een bevestiging. Als je niet alles retour hebt gestuurd, krijg je van Capayable een e-mail met hierin het aangepaste bedrag. Let er wel op dat je altijd binnen de aangegeven termijn je betaling voldoet.
 
Waarom ontvang ik een factuur als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen?
Capayable krijgt een bericht van de webwinkel wanneer de factuur verzonden mag worden. Het is mogelijk dat de bestelling dan nog onderweg is. Voor meer vragen over de status van de levering, kan je het beste contact opnemen met de webwinkel.
 
Ik heb mijn bestelling geannuleerd maar toch een factuur en/of herinnering ontvangen, wat nu?
Het kan zijn dat dit nog verwerkt moet worden bij de webwinkel. Heb jij zelf het idee dat de bestelling al een tijd geleden is geannuleerd? Neem dan voor de zekerheid even contact op met de webwinkel of alles goed is gegaan. Capayable voorziet dan in de verdere afhandeling van de factuur.

Ik heb mijn bestelling retour gezonden maar ik heb wel al betaald, wat nu?
Wanneer de webwinkel je bestelling retour heeft ontvangen zal dit verwerkt worden in het systeem van Capayable. Wij zorgen ervoor dat het teveel betaalde bedrag teruggestort wordt op je rekening. Capayable maakt het bedrag altijd over op het rekeningnummer waarmee de originele betaling is verricht.

Ik ben mijn betaaloverzicht verloren, hoe kan ik een nieuw overzicht krijgen?
Je kunt altijd een e-mail sturen naar de klantenservice van Capayable om een nieuw betaaloverzicht te vragen. Wij sturen je dan een nieuw overzicht zodat je de betaling kan voldoen.

Hoe kan ik betalen aan Capayable?
Je kunt bij Capayable veilig, snel en eenvoudig betalen door middel van een iDEAL-link die verstuurd is per e-mail. Als je het factuurbedrag liever wil betalen via bankoverboeking dan kan dit natuurlijk ook.

Rekeningnummer: NL42 INGB 0006 5280 43 (BIC INGBNL2A).
Tenaamstelling: Stichting Beheer ontvangsten Capayable.
Betalingskenmerk: uw factuurnummer.

Ik heb gekozen voor Gespreid Betalen en mijn bestelling is geannuleerd, hoe krijg ik mijn geld terug?
De betaling van de eerste termijn zal binnen 5 werkdagen teruggestort worden op jouw bankrekening. Heb je na 5 werkdagen het geld nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice@capayable.com.

Hoe kan ik de tweede en derde termijn betalen bij Gespreid Betalen?
Voor elke termijnbetaling ontvang je een nieuwe betaallink per e-mail. Heb je deze niet ontvangen of ben je deze verloren? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb gekozen voor Achteraf Betalen maar zou graag in termijnen willen betalen, kan dat?
Helaas is het niet mogelijk om dan alsnog voor Gespreid Betalen te kiezen. Wanneer je hebt gekozen voor Achteraf Betalen is het daarna niet meer mogelijk om dit te veranderen naar Gespreid Betalen.

Waar vind ik de betalingsvoorwaarden?
De betalingsvoorwaarden van Capayable Achteraf en Gespreid Betalen kan je o.a. hier vinden:

Betalingsvoorwaarden Achteraf  
Betalingsvoorwaarden Gespreid

Mocht je er niet uitkomen? Neem gerust contact op met ons via klantenservice@capayable.com, bel naar 040 - 259 50 72 (lokaal tarief) of stuur ons een appje naar 06 - 192 564 05. We helpen je graag verder!

Capayable verhoogt uw conversie