Vanaf september 2018 biedt Payment Service Provider Buckaroo de betaaloplossingen van Capayable (binnenkort onder de naam In3) aan. Het gaat om achteraf betalen en gespreid betalen. Het is voor klanten van Buckaroo mogelijk om de betaalmethoden eenvoudig toe te voegen via een API-koppeling.
 
“Een gevarieerd betaalaanbod is een vereiste voor een klantgerichte betaalstrategie. Daarom introduceert Buckaroo de achteraf en gespreid betaalmethoden van Capayable ter uitbreiding van het portfolio”, aldus Maurits Dekker, commercieel eindverantwoordelijke bij Buckaroo. Buckaroo biedt meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden, waaronder diverse achteraf betaalmethoden.
 
Patrick van de Graaf, directeur bij Capayable, over de samenwerking: ‘’Wij merken dat met name onze gespreid betalen oplossing (In3) voor veel klanten een enorme toegevoegde waarde heeft. Met Buckaroo als partner voldoen wij direct aan de vraag van vele gezamenlijke klanten om hen optimaal te bedienen in de betaalstraat.’’
 
Over Capayable
Naast achteraf betalen heeft Capayable eind 2016, als eerste aanbieder in Nederland, ook een renteloze gespreid betaaloplossing ontwikkeld. Via deze betaaloplossing betalen online shoppers de aankoop in drie termijnen in plaats van in één keer. Capayable maakt gespreid betalen mogelijk voor aankoopbedrag tot € 3.000 en garandeert daarbij een uitbetaling binnen 15 dagen aan de webwinkel.
 
Geïnteresseerden in Capayable kunnen terecht bij Payment Service Provider Buckaroo of meer informatie aanvragen bij Capayable.
Capayable verhoogt uw conversie