EINDHOVEN – Gespreid Betalen tegen 0% Rente van Capayable is genomineerd door de Dutch FinTech Awards 2017. De nieuwe betaaloplossing van Capayable maakt kans om de meest innoverende betaaloplossing van het jaar te worden. Om daadwerkelijk met de titel er van door te gaan dienen zoveel mogelijk online stemmen verzameld te worden. Online stemmen kan via:
 
http://www.fintech.nl/companies/capayable
 
Er kan tot 1 april 2017 gestemd worden. Op 21 april 2017 in het hoofdkantoor van de Rabobank wordt de winnaar bekend gemaakt. 
 

Duizenden financiële banen zijn aan het verdwijnen. Google, Apple, Facebook en talloze andere FinTech startups verstoren de financiële sector. Vele innovatieve ondernemingen staan te popelen om de concurrentie met banken aan te gaan.
 
De Dutch FinTech Awards is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij innovatie en disruptie in de financiële sector bediscussieerd word. Voor de FinTech Awards 2017 zijn meer dan 150 bedrijven genomineerd verdeeld over 7 categorieën. De 7 categorieën zijn: Payments & Transfers, Innovative Banking, Blokchain & Bitcoin, InsurTech, Incumbent Banks, Risk, Intelligence & Security en Lending, Financing & Investing
 
De drie ondernemingen in iedere categorie met de meesten stemmen worden uitgenodigd om alle domeinen van financiële innovatie te bespreken middels pitches, demo’s en paneldiscussies. 
 

Gespreid Betalen 0% Rente

Het nieuwe en slimme Gespreid Betalen tegen 0% Rente! Het Gespreid Betalen van Capayable is een unieke en vernieuwende betaaloplossing in Nederland.
 
Capayable geeft zowel consumenten als bedrijven de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen zonder bijkomende rente. Klanten betalen direct de eerste termijn, de tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Mocht een klant onverhoopt niet betalen dan neemt Capayable het risico over.
 
Omdat er daadwerkelijk geen rente in rekening gebracht wordt, is de afschrikkende melding: “Let op! Geld lenen kost geld” niet nodig. Er is geen sprake van langdurige aanvraagformulieren of een leningsovereenkomst, de klant kan direct de bestelling afronden.

Klanten besteden aantoonbaar meer als de mogelijkheid wordt geboden om in termijnen te betalen. Daarmee biedt het gespreid betalen van Capayable voor webwinkels een extra marketingtool om de gemiddelde orderwaarde eenvoudig te verhogen. Zo creëert Capayable betaalgemak voor online shoppers en verhoogt het de conversie van webwinkeliers. 

 
Capayable verhoogt uw conversie