Sisow logo
Payment Service Provider Sisow heeft de gespreid betaaloplossing van Capayable toegevoegd aan haar betaalportfolio. Het grote aantal klanten dat aangesloten is bij Sisow kan daardoor Capayable aanbieden in de internetkassa.

Na achteraf betalen heeft Capayable in 2016 als eerste aanbieder in Nederland renteloos gespreid betalen ontwikkeld. Met de betaaloplossing betalen online shoppers de aankoop in drie termijnen in plaats van in één keer. In de internetkassa kiest de klant voor Capayable en wordt er online een gegevenscontrole uitgevoerd. Na acceptatie betaalt de klant direct 1/3 van het aankoopbedrag via iDEAL. De tweede termijn betaalt de klant binnen dertig dagen en de derde termijn weer dertig dagen daarna. De betaaloplossing accepteert bestelbedragen tot 3000 euro, hierdoor kunnen klanten die niet in één keer een groot bedrag online willen uitgeven dit in drie termijnen aflossen.

Naast het voordeel voor consumenten om kosteloos in drie termijnen te betalen zijn de voordelen voor de webwinkel evident. ‘’Uit research met meerdere online retailers zien we een gemiddelde conversiegroei van ongeveer 15%. Nog opvallender was de stijging van het gemiddelde bestelbedrag, bij verschillende merchants liep dit zelfs op tot 35%. Daarnaast bieden wij een gegarandeerde uitbetaling indien er sprake is van non-betaling.‘’ Aldus Patrick van de Graaf, directeur van Capayable.

Koppeling met Sisow
Met de koppeling via Sisow is het voor webwinkeliers, die gebruik maken van Sisow, eenvoudig om Capayable als betaalmethode te integreren. Hierdoor is Capayable snel en makkelijk te koppelen met bijna alle webshopsoftware. Sisow faciliteert hierin de omgeving, uitbetaling en monitoring. Capayable verzorgt het factuur- en inningstraject naar de klant en de betaalgarantie aan de merchant.

Meer weten?

gespreid betalen in termijnen aanbieden

Capayable verhoogt uw conversie