EINDHOVEN – Vanaf september 2015 is het mogelijk om in alle webshops van SB Commerce, onderdeel van Sanoma, producten achteraf te betalen met Capayable. Door het aanbieden van achteraf betalen ontvangt de consument eerst de bestelling en beslist dan pas of hij/zij het product betaalt of retourneert. Dit sluit aan bij de toenemende behoefte van consumenten om, zoals in een normale winkel, eerst een product te zien voordat het wordt afgerekend. Door eerst de bestelling met de factuur te ontvangen en vervolgens achteraf te betalen, geeft dit de consument een veilig gevoel en kan de bestelling eenvoudig worden afgerond zonder bankpas, readers en dergelijke.

Sanoma, het multimediabedrijf achter platformen zoals: SBS6, NU.nl en de Donald Duck, introduceert de achteraf betaaldienst bij de webshops van SB Commerce. De betaaloplossing van Capayable wordt bij Sanoma geïmplementeerd bij 44 webshops in Nederland, waaronder bekende webshops zoals vtwonen.nl, duckstadshop.nl, gadgethouse.nl, living.nl en bestelkado.nl.

Capayable is vanaf eind 2013 actief op de betaalmarkt. Anders dan bij andere achteraf betaalservices blijft de merchant eigenaar van de factuur. Gedurende het proces correspondeert Capayable alles in de ‘’look and feel’’ van de merchant, hierdoor blijft het klantcontact voor de webshops behouden hetgeen bijdraagt aan de klanttevredenheid.

Eerder dit jaar kozen onder andere freshcotton.com, shopvip.com en localsunited.nl ook al voor de achteraf betaalservice van Capayable.

Capayable is de specialist voor webshops in het aanbieden van achteraf betalen aan consumenten en bedrijven.
Capayable verhoogt uw conversie