Experian
Experian is wereldwijd de toonaangevende informatieleverancier voor het leveren van data en analytische instrumenten aan klanten in heel de wereld. Experian helpt ondernemingen om kredietrisico’s te beheersen, fraude te voorkomen, marketinginstrumenten gericht in te zetten en de besluitvorming te automatiseren. Daarnaast verschaft Experian consumenten inzicht in hun kredietwaardigheid en credit score en helpen hen zich te beschermen tegen identiteitsfraude. In 2014 werd Experian door Forbes magazine uitgeroepen tot een van de 'World's Most Innovative Companies'.

 

experian

 

 

 

graydon

 

Graydon
Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie. Met deze diensten helpt Graydon bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactiegerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatieve en betrouwbare informatieoplossingen.

 

 

 

ACCS Incasso en Gerechtsdeurwaarders
Klanten betalen soms traag, soms te laat en heel soms niet. Heeft u er wel eens bij stil gestaan hoeveel geld u hierdoor misloopt? ACCS brengt uw klanten betalingsdiscipline bij en beslaat het gehele incassoproces, van debiteurenbeheer tot en met beslag leggen. De dienstverlening is grotendeels geautomatiseerd, daardoor kan ACCS de nadruk leggen op persoonlijke benadering van debiteuren. ACCS Incasso & Gerechtsdeurwaarders zorgt ervoor dat klanten op tijd betalen én dat dit zo blijft met behoud van de goede relatie. ACCS stuurt niet alleen maar vervelende brieven maar belt de debiteur ook om de reden te achterhalen. Het unieke systeem van ACCS werkt! ACCS incasseert 80 à 90 procent van de zaken vóórdat een gerechtelijke procedure noodzakelijk is. 

 

ACCS
 

 

 

 

ACCS International

 

ACCS International
Internationale incassozaken en internationaal incasseren vormen een aparte tak van sport. Op de eerste plaats moet er rekening worden gehouden met lokale wet- en regelgeving. Een extra uitdaging ontstaat wanneer men in dossiers te maken krijgt met verschillende culturen en een ander betaalmoraal. ACCS International heeft de kennis van de lokale economische situatie en houdt daarbij altijd rekening met de aanwezige verschillen in normen en waarden. Naast een eigen vestiging in Istanbul (Turkije) beschikt ACCS International over een wereldwijd dekkend partnernetwerk van geselecteerde incassobureaus, deurwaarders en advocaten. Het partnernetwerk kenmerkt zich door een jarenlange intensieve en effectieve samenwerking waarbij op basis van het no-cure no-pay principe gewerkt wordt. Daarnaast is ACCS International gespecialiseerd in het uitvoeren van creditchecks, verhaalsrapporten en adresonderzoeken.

 

 

 

Capaccs
Uw webshop vaart wel bij Capaccs Invest. Op een simpele, heldere en betrouwbare wijze bent u zeker van betaling. Daarmee is uw liquiditeitspositie gegarandeerd. U investeert grote bedragen in voorraad en daarmee in liquide middelen. Als de webshopklant zelfs na een creditcheck niet betaalt neemt Capaccs Invest uw moeilijk inbare vorderingen over en zorgt voor betaling van de factuur. Capaccs Invest ontzorgt op deze manier de webshophouder en houdt u zo ‘online’. Dat de conversie van webshops wordt verhoogd, door achteraf betalen mogelijk te maken, is een feit. Capayable is dé online tool voor webshops. Capayable creëert de mogelijkheid om de kredietwaardigheid van klanten vooraf te beoordelen. Mocht het daarna alsnog misgaan dan is Capaccs Invest er als vangnet voor webshophouders. Wilt u harde garanties voor betaling van uw facturen? Neem contact op met Capaccs Invest.

 

Capaccs Invest

Capayable verhoogt uw conversie