Achteraf Betalen van Capayable is een vernieuwende, frisse Nederlandse betaaldienst die inziet dat achteraf betalen anders en slimmer kan. Met het aanbieden van Achteraf Betalen van Capayable maakt u het uw klanten makkelijk. Achteraf Betalen van Capayable is dé klantvriendelijke service waar steeds meer webwinkels de voorkeur aan geven.

Waarom Achteraf Betalen van Capayable?

prijs

Lage kosten zonder risico-fee

Altijd een vast laag tarief zonder een risico-fee, zo kan elke webwinkel altijd en overal Achteraf Betalen aanbieden. Daarnaast brengt Capayable géén maandelijkse of jaarlijkse kosten in rekening.
                                   

conversie

Tot 25% meer conversie

Met Achteraf Betalen geeft u klanten de mogelijkheid om met een veilig en zeker gevoel een aankoop te doen. Hierdoor gaat uw webwinkel flink meer verkopen. Onze webwinkels laten gemiddeld een conversiegroei tussen de 15% tot 25% zien.
 

geen risico

Laag risico

Met Capayable loopt u weinig risico bij wanbetaling. Door een slimme en efficiënte kredietcheck weten wij direct wie er aan de andere kant zit. Mocht er spraken zijn van wanbetaling dan kunnen wij het betaalrisico van uw webwinkel overnemen.
 

eigen huisstijl

Communiceren in de huisstijl van uw webwinkel

Met de whitelabel oplossing van Capayable kan het hele proces van A tot en met Z uitgevoerd worden in de 'look and feel' van uw webwinkel. Dit zorgt voor extra contactmomenten en meer klantbinding met uw webwinkel. 
 

wekelijkse uitbetaling

Wekelijkse uitbetaling 

Snel uw facturen betaalt doormiddel van wekelijkse uitbetaling. Capayable betaalt wekelijks de gelden uit om uw liquiditeitspositie te optimaliseren. Een eerlijk en transparant beleid, daar houden wij van.
 
 

consumenten en bedrijven

Zowel B2C als B2B acceptatie

Capayable maakt het mogelijk om zowel consumenten als bedrijven op rekening te laten kopen. Veel werknemers beschikken niet over de pinpas, kaartlezer of creditcard van het bedrijf. Achteraf Betalen van Capayable is dan de uitkomst om alsnog over te gaan tot aankoop. 

integratie

Makkelijke en snelle integratie 

Het implementeren van Capayable kan op elk gewenste manier en is voor iedere webwinkel mogelijk. Binnen 24 uur kunt u het Achteraf Betalen aanbieden.
   

achteraf betalen aanbieden

Meer informatie?

offerte achteraf betalen

Capayable verhoogt uw conversie