U wilt zekerheid van betaling vóórdat u op rekening levert. Wanbetaling is vaak één van de redenen dat bedrijven in financiële nood komen. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers en vraag meteen een kredietrapport aan. Met onze rapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Waarom een kredietrapport?

leer zakenrelaties kennen

Leer uw zakenrelaties kennen

Een specialisatie van Capayable: financieel inzicht door registratie van betaalgedrag. Een uniek en eigentijdse onderdeel in ons onderscheidende kredietrapport-programma. Het gewenste beeld van uw klant wordt daarmee in grote lijnen snel en duidelijk gepresenteerd. Op basis daarvan kunt u beter bepalen of u al dan niet met een bedrijf in zee gaat.

                                   

Bewaak de continuïteit van uw organisatie

In de matrix van onze eigen database en kennis-interpretatie zien wij door het betaalgedrag van het verleden de intenties van de toekomst. Weten maakt dat u door Capayable juist kunt handelen. Bijna alle faillissementen (90%) kunnen wij een jaar van te voren voorspellen. Maximaliseer hiermee uw winst door optimale beperking van de kans op verlies.

Voorkom wanbetaling

Met de beoordelingen ziet u direct of een bedrijf aan haar betalingsverplichting kan en wil voldoen. Zo heeft u minder last van wanbetalers en reduceert u het aantal afschrijvingen op uw balans.

 

Gemakkelijk kredietrapport aanvragen

Alle gegevens ontvangt u in compacte rapporten met overzichtelijke conclusies die u online kunt aanvragen. Daarnaast staan onze adviseurs altijd voor u klaar om analyses toe te lichten.

Flexibele abonnementen

Bij Capayable zit u nergens aan vast. U bepaalt zelf het aantal rapporten dat u wilt afnemen op jaarbasis. Liever alleen betalen voor een rapport als u het daadwerkelijk nodig heeft? Dat kan ook! Wij bespreken graag alle mogelijkheden vrijblijvend vooraf.

 

Internationale kredietrapporten

Internationaal zakendoen vereist kennis van de lokale markt. Capayable beschikt over een wereldwijd netwerk van partners ter plaatse. Hierdoor krijgt u altijd diepgaand inzicht in de actuele kredietwaardigheid van uw internationale klant.

In een kredietrapport ontvangt u altijd:

 Actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
✓ Analyse van het betaalgedrag en de kans op wanbetaling (PD-rating)
 De ontwikkeling van de PD-rating
 Rapportcijfer over de liquiditeit van het bedrijf (schulden, omzet en andere financiële ratio’s)
 Kredietadvies
Benchmark ten opzichte van de branche
 

Stel vandaag nog uw toekomst veilig met de kredietrapporten van Capayable

 

Capayable verhoogt uw conversie