Gespreid Betalen van Capayable is een unieke en vernieuwende betaaloplossing in Nederland. Wij geven uw klanten de mogelijkheid om te betalen in drie termijnen tegen 0% rente. Gespreid Betalen van Capayable: 0% rente, geen aanvraagformulieren of leningsovereenkomst. Ontdek de voordelen van Gespreid Betalen:

Waarom Gespreid Betalen 0% Rente?

prijs

Toename inkomsten & omzet

Met Capayable gaat uw webwinkel flink meer verkopen. Door het aanbieden van Gespreid Betalen tegen 0% rente verhoogt u direct de koopkracht van uw klanten. Met betaalbare maandelijkse afbetaling kan iedere klant, binnen hen budget, een aankoop doen. Dit resulteert meteen in een hogere omzet voor uw webwinkel.

                                   

conversie

Verhoogt gemiddelde orderwaarde

Het splitsen van een bestelling in kleinere maandelijkse betalingen laat uw webwinkel verder groeien. Help klanten hun dromen te realiseren door ze de aankoop te laten doen die zij willen. Gespreid Betalen tegen 0% rente is betaalbaar voor uw webwinkel en laat de gemiddelde orderwaarde stijgen.

geen risico

Géén enkel risico

Met Capayable loopt u geen enkel risico op wanbetaling. Wij nemen bij non-betaling het risico van uw webwinkel over. Ongeacht of de consument wel of niet heeft betaald, bij Capayable garanderen wij de betaling aan uw webwinkel.

 

online acceptatie

Direct online acceptatie

De eerste en enige betaaloplossing in Nederland die Gespreid Betalen aanbiedt zonder aanvraagformulieren, leningsovereenkomsten en/of BKR-check. Uw klanten kunnen direct in een split-second afrekenen zoals ze gewend zijn.

marketingtool

Extra marketingtool

Onderscheidt uw webwinkel van de concurrentie, gebruik Gespreid Betalen als verkoop- en marketingtool. ‘’Al vanaf’’ prijzen helpen uw webwinkel meer klanten te trekken. Hoe lager het bedrag, hoe eerder consumenten over gaan tot een aankoop. 

 

huisstijl

Communiceren in de huisstijl van uw webwinkel

Met de whitelabel oplossing van Capayable kan het hele proces van A tot en met Z uitgevoerd worden in de 'look and feel' van uw webwinkel. Dit zorgt voor extra klantbinding en contactmomenten met uw webwinkel. 


Hoe werkt het?

gespreid betalen in termijnen webwinkel

Met Gespreid Betalen van Capayable maakt u het uw klanten nog makkelijker om te bestellen. Deze unieke betaaloplossing van Capayable verhoogt de gemiddelde orderwaarde een geeft direct een ''boost'' aan uw omzet.

Met Gespreid Betalen van Capayable krijgen klanten in totaal 60 dagen de tijd om te betalen. De eerste termijn betaalt de klant direct in de online kassa aan uw webwinkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Om het klantcontact nog meer te verbeteren, treedt Capayable volledig in de ''look and feel'' van uw webwinkel. Gespreid Betalen was nog nooit zo eenvoudig. 


Start vandaag nog met Gespreid Betalen

zonder rente
Geen rente

 
conversie stijging
Directe stijging omzet

 
marketingtool
Extra marketingtool

 
online acceptatie
Direct online acceptatie,
geen aanvraagformulieren

 

 

Meer informatie?

gespreid betalen in termijnen aanbieden

Capayable verhoogt uw conversie